Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Ε ρε αντιβίωση που μας χρειάζεται !!!

Μια ερώτηση...Γιατί υπάρχει ο ΟΗΕ???Δηλαδή ποιά ακριβώς είναι η δουλεία του? Το ότι οι Η.Π.Α θα επριμέναν να μιλήσει κάποιος άλλος πρώτα περι εκεχυρίας και μετά θα κάνανε δηλώσεις το περίμενα...Ο Ο.Η.Ε όμως που έχει κατηγορήσει κιόλας πολλές φορές το Ισραήλ για την επεκτατική του πολιτική σε βάρος της Παλαιστίνης έπρεπε να περιμένει να μιλησει κάποιος άλλος πρώτα για να προτείνουν και αυτοί παύση πυρός?Ή μήπως αποφάσισαν να μιλήσουν μόνο και μόνο αφού χτυπήθηκε δικό τους κτίριο, επίσης με ανθρώπινες απώλειες?
Αυτά που γίνονται παγκοσμίως μου φαίρνουν στο μυαλό δύο ατάκες απο δύο ταινίες. Η πρώτη είναι από το Matrix όπου ο Mr Smith μιλάει στον Morpheus και λέει:

'Όταν προσπάθησα να ταξινομήσω το είδος σας κατάλαβα ότι δεν είστε ακριβώς θηλαστικά.Κάθε θηλαστικό αναπτθσει μια ισορροπία με το περιβάλλον ενώ εσείς οι άνθρωποι δεν το κάνετε. Μετακινήστε σε μια περιοχή και πολλαπλασιάζεστε μέχρι να εξαντληθεί κάθε φυσική πηγή. Ο μόνος τρόπος να επιβιώσετε είναι να εξαπλωθείτε σε άλλη περιοχή. Το ίδιο ακριβώς πράγμα κάνει και ένας άλλος οργανισμός στο πλανήτη.Ο Ιός'

Και η δεύτερη ατάκα είναι από την ταινία 'When the earth stood still' και την λέει ο Keanu Reaves απευθηνόμενος στη πρωταγωνίστρια που τον ρωτάει γιατί θέλει να σκοτώσει το ανθρώπινο είδος :

'If the earth dies, you die....If you die, the earth survives'

Μήπως τελικά δεν είμαστε τίποτα παραπάνω από αυτό που είναι στη φωτογραφία που ακολουθεί?????

Powered By Blogger